DDS-MAP mikro-legitimationstilgang blev præsenteret på Medical University of Lubin

Den 5. videnskabs- og uddannelseskonference "Quality Days of the Medical University of Lublin" fandt sted den 8.-9. december 2023. Deltagerne omfattede medarbejdere, studerende og ph.d.-studerende fra Medical University of Lublin, der repræsenterede læger, sygeplejersker og andre medicinske og ikke -læger i sundhedssektoren. Konferencen fandt sted på Medical Simulation Center ved det medicinske universitet i Lublin. Den ceremonielle åbning af mødet fandt sted den 8. december 2023 kl. 14.30. I år blev der givet særlig opmærksomhed til spørgsmål relateret til mikrolegitimationsoplysninger og moderne pædagogiske værktøjer, herunder AI. Præsentationen om mikrolegitimationsoplysninger var meget velbesøgt. Som et resultat blev der fremsat et forslag om at samarbejde om gennemførelsen af workshops om mikrolegitimationsoplysninger for at bringe spørgsmålet tættere på det bredere akademiske samfund.

Rul til toppen