Lubini Meditsiiniülikoolis esitleti DDS-MAP mikromandaatide lähenemisviisi

8.-9.detsembril 2023 toimus 5. teadus- ja koolituskonverents “Lublini Meditsiiniülikooli kvaliteedipäevad”, kus osalesid Lublini Meditsiiniülikooli töötajad, üliõpilased ja doktorandid, kes esindasid arste, õdesid ja teisi meditsiini- ja mitteametlikke töötajaid. - meditsiini tervishoiu spetsialistid. Konverents toimus Lublini Meditsiiniülikooli meditsiinilise simulatsiooni keskuses. Kohtumise pidulik avamine toimus 8. detsembril 2023 kell 14.30 Sel aastal pöörati erilist tähelepanu mikromandaatide ja kaasaegsete õppevahenditega, sh tehisintellektiga seotud küsimustele. Mikrovolikirjade ettekanne oli väga rohke osavõtuga. Sellest tulenevalt tehti ettepanek teha koostööd mikromandaatide teemaliste töötubade läbiviimisel, et tuua teema laiemale akadeemilisele ringkonnale lähemale.

Kerige üles