DDS-MAP-mikrovaltuutuksia koskeva lähestymistapa esiteltiin Lubinin lääketieteellisessä yliopistossa

5. tieteellinen ja koulutuskonferenssi "Lublinin lääketieteellisen yliopiston laatupäivät" pidettiin 8.-9.12.2023. Osallistujina oli Lublinin lääketieteellisen yliopiston työntekijöitä, opiskelijoita ja tohtoriopiskelijoita, jotka edustivat lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muita lääketieteellisiä ja muita - terveydenhuollon asiantuntijat. Konferenssi pidettiin Lublinin lääketieteellisen yliopiston lääketieteellisessä simulaatiokeskuksessa. Kokouksen avajaisjuhla pidettiin 8.12.2023 klo 14.30 Tänä vuonna erityistä huomiota kiinnitettiin mikrotunnisteisiin ja nykyaikaisiin opetusvälineisiin, mukaan lukien tekoälyyn, liittyviin kysymyksiin. Mikrovaltuuksia koskeva esitys sai erittäin paljon osanottoa. Tämän seurauksena tehtiin ehdotus yhteistyöhön mikrovaltuutuksia käsittelevien työpajojen toteuttamisessa asian tuomiseksi lähemmäksi laajempaa akateemista yhteisöä.

Vieritä ylös