Besøg af DDS-MAP-projektlederen ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Medicinsk Universitet i Lublin, Polen

Den 1.-5. april besøgte professor John Wells fra South East Technological University (SETU) i Waterford, Irland – leder af DDS-MAP-projektet – det sundhedsvidenskabelige fakultet ved det medicinske universitet i Lublin i Polen. Formålet med besøget var at drøfte fælles aktiviteter inden for projektet samt fremtidige projektansøgninger. Under mødet med fakultetsteamet, der implementerede projektet, blev proceduren for validering af uddannelsesmoduler og forskning relateret til denne procedure diskuteret. I mødet deltog også prof. Dianne Cooney-Miner og Dr. Patricia Gatlin fra Rochester University, USA. University of Rochester bruger med succes virtual reality i sygeplejerskeuddannelsen, og erfaringerne fra repræsentanter for dette universitet vil være værdifulde for implementeringen af DDS-MAP-projektet. Derfor blev begge professorer inviteret til at deltage i DDS-MAP-projektets nye Advisory Council.


Rul til toppen