DDS-MAP-projektin johtajan vierailu Lublinin lääketieteellisen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa, Puolassa

1.-5. huhtikuuta professori John Wells South East Technological Universitystä (SETU) Waterfordista, Irlannista – DDS-MAP-projektin johtaja – vieraili Lublinin lääketieteellisen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa Puolassa. Vierailun tarkoituksena oli keskustella hankkeen yhteisistä toimista sekä tulevista hankehakemuksista. Tapaamisessa projektia toteuttavan tiedekunnan tiimin kanssa keskusteltiin koulutusmoduulien validointimenettelystä ja siihen liittyvästä tutkimuksesta. Kokoukseen osallistui myös prof. Dianne Cooney-Miner ja tohtori Patricia Gatlin Rochesterin yliopistosta, USA:sta. Rochesterin yliopisto käyttää menestyksekkäästi virtuaalitodellisuutta hoitotyössä ja tämän yliopiston edustajien kokemus on arvokas DDS-MAP-projektin toteuttamisessa. Siksi molemmat professorit kutsuttiin liittymään DDS-MAP-projektin nousevaan neuvottelukuntaan.


Vieritä ylös