DDS-MAP projektijuhi visiit Poolas Lublini meditsiiniülikooli terviseteaduste teaduskonda

1.-5. aprillil külastas Poolas Lublini Meditsiiniülikooli Terviseteaduste teaduskonda professor John Wells South East Technological Universityst (SETU) Waterfordis, Iirimaal – DDS-MAP projekti juht. Visiidi eesmärk oli arutada nii projektisiseseid ühistegevusi kui ka tulevasi projektitaotlusi. Kohtumisel projekti ellu viiva teaduskonna meeskonnaga arutati koolitusmoodulite ja selle protseduuriga seotud uuringute valideerimise korda. Koosolekul osales ka prof. Dianne Cooney-Miner ja dr Patricia Gatlin USA Rochesteri ülikoolist. Rochesteri Ülikool kasutab õendusõppes edukalt virtuaalreaalsust ja selle ülikooli esindajate kogemus on väärtuslik DDS-MAP projekti elluviimisel. Seetõttu kutsuti mõlemad professorid liituma DDS-MAP projekti tekkiva nõuandva koguga.


Kerige üles