Bezoek van de DDS-MAP projectleider aan de Faculteit der Gezondheidswetenschappen, Medische Universiteit van Lublin, Polen

Op 1 en 5 april bezocht professor John Wells van de South East Technological University (SETU) in Waterford, Ierland – leider van het DDS-MAP project – de Faculteit der Gezondheidswetenschappen van de Medische Universiteit van Lublin in Polen. Het doel van het bezoek was om gezamenlijke activiteiten binnen het project en toekomstige projectaanvragen te bespreken. Tijdens de bijeenkomst met het facultaire team dat het project implementeerde, werd de procedure voor het valideren van trainingsmodules en onderzoek gerelateerd aan deze procedure besproken. De bijeenkomst werd tevens bijgewoond door prof. Dianne Cooney-Miner en Dr. Patricia Gatlin van de Universiteit van Rochester, VS. De Universiteit van Rochester maakt met succes gebruik van virtual reality in het verpleegkundig onderwijs en de ervaring van vertegenwoordigers van deze universiteit zal waardevol zijn voor de implementatie van het DDS-MAP-project. Daarom werden beide professoren uitgenodigd om toe te treden tot de opkomende Adviesraad van het DDS-MAP-project.


Scroll naar boven